ja_mageia

Інформація студентам

Про сприяння внесенню інформації до ЄДЕБО для формування єДокументів про освіту в застосунку «Дія»
На Єдиному порталі державних послуг «Дія» (далі – Портал «Дія») з 22.03.2024 запущено у промислове використання застосунок єДокумент про освіту.
У застосунку наразі доступні документи про освіту, що містяться в Реєстрі документів про освіту Єдиної державної електронної бази з питань освіти (далі – Реєстр), містяться відомості та дані про Документи про освіту, виготовлені орієнтовно з 2000 року, а саме: свідоцтво про базову середню освіту, атестат/свідоцтво про повну загальну середню освіту, свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації, диплом кваліфікованого робітника, диплом фахового молодшого бакалавра, диплом молодшого спеціаліста, диплом молодшого бакалавра, диплом бакалавра, диплом спеціаліста, диплом магістра, диплом доктора філософії та диплом доктора мистецтва (далі – Документи про освіту).
Дані Документів про освіту автоматично вивантажуються з ЄДЕБО на запит Порталу «Дії», в якому формується єДокумент про освіту.
єДокументи про освіту можуть застосовуватися вступниками під час вступної кампанії для підтвердження отримання документа про відповідний рівень освіти.
З проханням внести інформацію про Документи про освіту до Реєстру з метою формування єДокументів про освіту звертатися  з заявою в навчальну частину або приймальну директора.
Відповіді на найпоширеніші запитання громадян з приводу невідображення єДокументів про освіту в застосунку Порталу «Дія» за посиланням…
*************************

Стартував новий конкурс для українських студентів!

"МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ В НАШИХ РУКАХ"

Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 

20000 гривень! 

Деталі конкурсу на сторінці:
https://www.prointernet.in.ua/
scholarship

Наша мета: спонукати молодь до патріотизму та нагадати що саме від них залежить майбутнє країни.

Бажаємо успіхів кожному студенту. Слава Україні!

**************************************************
На виконання листа Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини від 16.08.2023 № 7368.2/23/48.3, зареєстрованого в облдержадміністрації (обласній військовій адміністрації) 16.08.2023 № 9584/0/535-23 та телефонограми №387 Департаменту освіти і науки облдержадміністрації (обласної військової адміністрації) та з метою поширення інформації серед громадян про можливість звернення до Консультаційного центру, створеного на базі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, надаємо наступну інформацію....

**************************************
На виконання листа департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 08.08.2023 № 4111/0/211-23, листа департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю від 03.08.2023 № 673/0/132-23, на підставі листа Секретаріату Кабінету Міністрів України № 19458/0/2-23 від 31.07.2023, який зареєстрований в обласній військовій адміністрації від 31.07.2023 за № 8710/0/535-23 інформуємо:
З метою популяризації можливостей, затвердженої Європейською комісією у листопаді 2022 року, програми Interreg "Дунайська регіональна програма 2021-2027", яка спрямована на доступний ринок праці, освіти, розвиток інновацій та технологій, покращення водних ресурсів, посилення спроможності територіального управління тощо, заповніть, будь ласка, Google-форму, розміщену за посиланням:
https://forms.gle/2WL73dHx45XoxZdj7

*************************************
Громадська організація «Нарконон» допомагає адаптуватися в суспільстві та впоратись с проблемами, без вживання наркотичних засобів та алкоголю.
Центр працює з 2007 року, з того часу ми надаємо програму «Нарконон», відому в усьому світі більше 60 років.
Результативність програми складає 70%, тобто, 7 із 10 осіб, які звернулись в наш центр, по закінченню програми починають жити повноцінним та вільним від наркотиків життям.
За весь час роботи наш центр допоміг сотням людей звільнитись від алкогольної та наркотичної залежності.
Враховуючи теперішню ситуацію є загроза, що молодь може знімати стрес та напругу шляхом вживання алкоголю та наркотиків.

Задля попередження виникнення проблеми алкогольної та наркотичної залежності серед молоді, пропонуємо електронну брошуру «10 точних фактів про наркотики»

********************

Команда VinCheck.Me радо оголошує про старт конкурсу для студентів українських вишів. За найкращу написану статтю учасник отримає грантову стипендію на навчання у розмірі 20000 гривень!

Суддівська колегія складається з співробітників та партнерів компанії.


Для того, щоб прийняти участь необхідно написати статтю відповідно до вимог на сторінці: https://vincheck.me/scholarship/ і надіслати її на елетронну адресу:  Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript
Бажаємо успіхів кожному студенту. Слава Україні!

******************************
Компанія "SEO.UA" - один з лідерів з просування сайтів seo оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень!

Наша мета: допомогти розвитку суспільно активної молоді, яка поєднуватиме в собі високу професійну компетентність, культурну ерудицію, духовність, моральність і особисту відповідальність. Вже завтра майбутнє опиниться в руках молодих людей, тому ми прагнемо допомогти їм у визначенні вектору свого розвитку, щоб наша країна мала світле майбутнє. 

Якщо ти громадянин України, навчаєшся у українському навчальному закладі, тоді мерщій обирай тему та пиши свою конкурсну роботу. Важливо надіслати роботу на електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript . З прикладами статей, оформленням та стилістикою можна ознайомитись в блозі компанії: https://seo.ua/uk/blog

 

Теми для статей, та всі деталі проведення конкурсу зазначенні на сторінці гранту: https://seo.ua/uk/scholarship


****************************

Команда idmedia.ua оголошує про конкурсу для студентів українських вузів!

Наша мета: підтримати студентів, змотивувати їх до навчання, розширити кругозір та подарувати приємні емоції від творчого процесу.

Грант отримають 3 переможця: 

1 місце - 10000 гривень;

2 місце - 4000 гривень;

3 місце - 2000 гривень.

Студент може обрати будь яку тему, та написати роботу згідно вимогам(на сторінці гранту), за бажанням тему можна поєднати з напрямом навчання.

Усі роботи будуть перевірені суддівською колегію створеною із співробітників компанії та партнерів.

У визначені терміни переможець буде оголошений на сайті компанії! 

Приклади статей можна знайти за посиланням: БЛОГ КОМПАНІЇ

Деталі конкурсу опубліковані на сторінці сайту: https://idmedia.ua/ua/about/grant

Друзі, дякуємо Вам за підтримку проекту та своїх студентів! Бажаємо успіхів та мирного неба! 

Слава Україні!

З повагою Антон Марков, менеджер проекту: scholarship-foundation.net

**********************************************************
Ставай амбасадором "Найбільшого у світі уроку" з AIESEC в Україні та проводь уроки у школах для дітей!


World`s Largest Lesson - це всесвітня ініціатива, створена Project Everyone та UNICEF, що націлена на поширення обізнаності про Цілі Сталого Розвитку серед молоді і дітей, щоб надихнути їх стати тим поколінням, що змінює світ. 

Навіщо мені це?

- Подолай страх публічного виступу 

- Отримай досвід викладання 

- Приєднуйся до глобальних проектів та роби вплив на майбутнє України та світу!


Як стати амбасадором?

*амбасадор - це людина, що проводить урок

1 Реєструйся за посиланням ( http://bit.ly/3zSQIxa )
2 Відвідуй підготовчу конференцію 21 квітня
3 Проводь урок 24-28 квітня

Стань тим поколінням, що змінює світ, with aiesec. @aiesecinukraine

***********************************************************
Бажаєш подорожувати та змінювати цей світ? Тоді це твій шанс!

AIESEC у Дніпрі пропонує тобі волонтерські стажування за кордоном! files/storis.mp4
 

Після участі ти:
- Відкриєш свої сильні сторони
- Здобудеш новий досвід
- Отримаєш сертифікат волонтера
- Зробиш внесок у створення кращого майбутнього
 

То що, ти вже обираєш країну? Реєструйся за посиланням ( http://bit.ly/3UxFoQA ) та очікуй на повідомлення з детальною інформацією☺️

Сміливі завжди мають щастя!

******************************************************

Грант для студентів Фахового коледжу електрифікації ДДАЕУ (соціальна програма Scholarship)

 

В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання. Давайте об єднаймося! Нехай кожен зробить свій вклад для побудови гідного майбутнього України.
Лілія Ярмоленко, куратор соціальних і благодійних проектів запрошує студентів Фахового коледжу електрифікації ДДАЕУ взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Адже майбутнє нашої країни не тільки в руках наших відважних військових, а й у ваших!  Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.
Наразі відкрито 3 номінації:
18 000 грн. - https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/ (запитання та роботи надсилати на пошту: lily@scholarship.events)
25 000 грн. - https://safetradebinaryoptions.com/ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту:  Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript )
22 000 грн. - https://booyya.com/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту:  Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript )
Участь повністю безкоштовна. Ми оплачуємо навчання в усіх закладах, як приватних, так і державних.
Розбудуймо Україну разом! Слава Україні!
 *****************************************

 

Увійти



Новини КЕДДАЕУ

 

 

Голосування

Як Вам наш новий сайт?
 

Наша адреса

пр. Гагаріна, 95, Дніпро, 49010, Україна.
pr. Gagarina, 95, Dnipro, 49010, Ukraine.
 тел/факс +38 (056) 720-92-92
  e-mail: keddaeu@gmail.com, 
                keddaeu@ukr.net
ПЕРЕКЛАДАЧ ОНЛАЙН
Galaxy Note Edge K?l?f Galaxy S6 Edge K?l?f Galaxy S6 K?l?f “iphone galaxy a5 k?l?f galaxy a7 K?l?f htc desire 620 K?l?f htc one m9 k?l?f refurbished mobiles “lg

Погода в Днепропетровске